Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

14 Decembrie 2015
Vizualizari: 1160
Comentează add

Toate restricţiile de circulaţie de la Podul Giurgiu-Ruse vor fi ridicate de astăzi, a anunţat Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Restricţiile de circulaţie de pe Podul Giurgiu-Ruse vor fi ridicate de azi

alex-lancuzov

Podul Giurgiu-Ruse. Foto: Petruț Hîrțescu

Toate restricţiile de circulaţie de la Podul Giurgiu-Ruse vor fi ridicate de astăzi, a anunţat Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Au fost executate lucrări atât la structura podului, cît şi la infrastructura de acces - după cum explică pentru Radio România Actualităţi Ştefan Ioniţă unul dintre responsabilii proiectului. 

”Principalele faze de reabilitare au constat în schimbarea dalelor aferente podului, acesta fiind practic operaţiunea mai complexă, sablarea podului, respectiv vopsirea podului, reabilitarea căilor de acces aferente podului, inclusiv vama, şi aceste lucrări sunt în procent de 80% finalizate, facem şi o parcare, s-a finalizat şi un punct de verificare a radioactivităţii aferent NATO”, a afirmat Ştefan Ioniţă.  

Lucrările de reparaţii de pe jumătatea românească a Podului Prieteniei şi restricţiile de circulaţie vor fi reluate în primăvară, dar se vor încheia până pe 1 mai.


Etichete restricții de circulațiePodul Giurgiu-RuseCNADNR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live