Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

21 Octombrie 2016

Restricţiile de circulaţie pe Podul Prieteniei continuă sâmbătă şi duminică, de la ora 7:25, câte 5 ore pe zi. Pe podul Giurgiu - Ruse nu s-a circulat nici vineri, până la prânz

Restricţii de circulaţie pe podul Giurgiu-Ruse sâmbătă şi duminică

alex-lancuzov

  Foto: Alex Lancuzov.

Întreruperea ciculaţiei va dura 5 ore şi începe dimineaţa, de la ora 7:25. Pe podul Giurgiu - Ruse nu s-a circulat nici ieri până la prânz.

Pe podul peste Dunăre, numit Podul Prieteniei, pe partea românească, se fac teste de rezistenţă.

Proiectul are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro, bani europeni, iar reparaţiile ar fi durat mult mai puţin dacă traficul ar fi fost închis pe toată durata lucrărilor, a declarat  şeful de proiect din partea constructorului, Mircea Ignat.

Mircea Ignat: Am schimbat plăcile de suprabetonare de pe tot podul metalic, dar de pe partea română, pe o lungime de 1010 metri. Plăcile sunt puse noi şi, mai mult, de data aceasta sunt prinse cu conectori de structura metalică, asigurând un alt standard de calitate asupra podului. S-a lucrat şi la pilonii podului, la reparaţia acestora şi vopsirea lor, la parcările care sunt în zona vămii, la drumul de acces către vamă. Lucrarea în acest moment este gata în proporţie de 95%. Termenul este peste o lună, 20 noiembrie.

 

Etichete giurgiu-ruserestricţii circulaţiereparaţiiDN 5

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live