Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Ianuarie 2021
Vizualizari: 109
Comentează add

Restricţii de călătorie pe teritoriul american, impuse de noul lider de la Casa Albă.

Restricţii de călătorie pe teritoriul SUA

florin-lepadatu

  New York. Foto: wikipedia.org.

Peste ocean, în SUA, preşedintele Joe Biden va semna luni un decret prin care va impune din nou interdicţia de a călătorii pe teritoriul amercian pentru cetăţenii din UE, Marea Britanie şi Brazilia.

Noul lider de la Casa Albă vrea astfel să ţină în frâu răspndirea mutaţiilor noului coronavirus, inclusiv cea sud-africană.

Ştie mai multe corespondentul RRA la Washington Doina Saiciuc:"Fosta admnisitraţie Trump a decis interdicţia călătoriei din cauza pandemiei de coronavirus în martie, anul trecut.

Acum, administraţia Biden va adăuga pe lista interdicţiilor Africa de Sud, unde a fost identificată o nouă tulpină a noului coronavirus.

Oficiali din sistemul de sănătate publică sunt îngrijoraţi că vaccinurile actuale ar putea să nu fie eficiente împotriva tulpinei sud-africane.

Ea nu a fost identificată în SUA, dar o altă tulpină, cea identificată în Marea Britane, a fost detectată în mai multe state americane.

Primul specialist în boli infecţioase al Americii, doctor Anthony Fauci, a spus, ieri, într-un interviu pentru televiziunea CBS, că "americanii trebuie să asume acum că tulpina care circulă în mod predominant în Marea Britanie a câştigat în ceea ce numim virulenţă, anume în puterea virusului de a cauza mai mult rău, inclusiv moartea".

În ceea ce priveşte tulpina sud-africană a virusului, doctorul Fauci a spus că eficacitatea vaccinurilor COVID-19 este în unele cazuri diminuată, dar că în general vaccinurile sunt eficiente."


Etichete new york

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live