Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

30 Octombrie 2013
Vizualizari: 1753
Comentează add

Ca în fiecare an, în ajunul sărbătoririi Radioului Public, Seniorii Radio România ne-au onorat cu prezenţa la tradiţionala întâlnire cu mai tinerii lor colegi.

Radio România şi-a sărbătorit seniorii

radio-romania

Seniorii Radio România. Foto: Alexandru Dolea

Ca în fiecare an, în ajunul sărbătoririi Radioului Public, Seniorii Radio România ne-au onorat cu prezenţa la tradiţionala întâlnire cu mai tinerii lor colegi.

Întâmpinaţi cu flori, bucurie şi recunoştinţă pentru anii petrecuţi în slujba radioului, cei prezenţi au avut prilejul de a se reconecta la atmosfera şi ritmul trepidant al Radioului, depănând amintiri, rememorând momente din activitatea trecută şi împărtăşind impresii din anul care a trecut de la precedenta lor întâlnire.

Prezent la acest eveniment, domnul Ovidiu Miculescu, Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, a mulţumit celor prezenţi pentru întreaga lor activitate, pentru profesionalismul şi standardul înalt pe care au reuşit să îl menţină în vremuri dificile şi pe care, generaţia de astăzi de jurnalişti şi tehnicieni din Radio România îl păstrează ca pe un reper în munca lor.

"Acele cărămizi puse de seniorii de astăzi la postamentul încrederii ascultătorilor în Radio România sunt înmulţite permanent de actualii angajaţi ai SRR, cei care dezvoltă oferta editorială şi de programe a radioului public”, a declarat Ovidiu Miculescu.

În cadrul acestei întâlniri jurnalistul şi scriitorul Mircea Pospai a primit diploma pentru Cel mai tânăr Senior în activitate, iar maestrul Ludovic Bács şi cunoscutul comentator sportiv Ion Ghiţulescu au fost desemnaţi Cei mai longevivi Seniori ai Radio România.


Etichete Radio RomâniaRadio România 85senioriOvidiu MiculescuLudovic BácsIon GhiţulescuMircea Pospai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live