Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mircea Dascaliuc, Radio Chişinău

1 Decembrie 2013
Vizualizari: 1338
Comentează add

În această zi cu adânci semnificaţii pentru românii de pretutindeni, Radio Chişinău îşi onorează statutul printr-o seamă de manifestări organizate în spaţul public.

Radio Chişinău aniversează doi ani de la lansare

mircea-dascaliuc-radio-chisinau

Foto: Răzvan Dumitrescu

De 1 Decembrie, Radio Chişinău, canalul Radio România din Republica Moldova, sărbătoreşte, doi ani de când a fost lansat.

În această zi cu adânci semnificaţii pentru românii de pretutindeni, Radio Chişinău, ca post asumat de către Radiodifuziunea Română, îşi onorează statutul printr-o seamă de manifestări organizate în spaţul public.

Cea mai importantă dintre acestea are loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde vor evolua formaţii şi interpreţi de primă mărime atât din România, cât şi din Republica Moldova.

În cadrul concertului nostru vor fi aprinse luminiţele în pomul de Crăciun de către primarul general al Chişinăului, dându-se, astfel, startul sărbătorilor de iarnă, şi vor fi lansate 95 de lampioane, câte unul pentru fiecare an scurs de la actul Marii Uniri din 1918.

În semn de apreciere a performanţelor obţinute de Radio Chişinău în spaţiul mediatic al Republica Moldova, este prezent la postul nostru de radio Preşedintele Director General al SRR, domnul Ovidiu Miculescu.

Ascultaţi aici Ediţia Specială difuzată astăzi la care a fost prezent Preşedintele Director General al SRR, domnul Ovidiu Miculescu.

Radio Chişinău, ca proiect special al Radio România, este, în fapt, continuatorul de drept al Radio Basarabia, înfiinţat în 1939 şi distrus de către ocupaţia sovietică după numai 300 de zile de funcţionare.


Etichete Republica MoldovaRadio ChişinăuZiua UniriiZiua Naţională a RomânieiSRRsărbătoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live