Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Mai 2020
Vizualizari: 506
Comentează add

Manifestanții nu au păstrat măsurile de siguranță care se impun, respectiv distanțarea socială. Două persoane au fost duse la poliție fiind implicate într-o altercație.

Protest împotriva măsurilor privind Starea de Alertă - în fața Guvernului

radiojurnal

 

Aproape 100 de persoane s-au adunat în Piața Victoriei din Capitală, pentru a protesta împotriva măsurilor privind Starea de Alertă, și nu s-a respectat interdicția privind adunările publice și grupurile de persoane și nici măsurile de prevenție.

Reporterul RRA, Florentina Varga a transmis că în timpul protestului a avut loc o altercație 

Florentina Varga: Două persoane au fost conduse la secția de poliție pentru a fi identificate și pentru a se lua măsurile legale după ce au participat la o altercație în Piața Victoriei, în cursul după amiezii. Protestul organizat de Frontul Civic Unit, prin rețelele de socializare, iar după ora 17.oo, manifestanții au început să se adune în fața Guvernului, dar nu au păstrat măsurile de siguranță care se impun, respectiv, distanțarea socială. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române, aceștia au făcut apel la responsabilitatea persoanelor prezente, și a recomandat păstrarea măsurilor de protejare a sănătății și de asemenea, să nu participe la astfel de manifestații publice.  


Etichete protestpiața victorieistare de alertădistanțare socială

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live