Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

27 Martie 2019
Vizualizari: 615
Comentează add

Sindicatele din transporturi vor lua parte la Strasbourg, la protestul organizat de Federaţia Europeană din domeniu.

Protest al Sindicatelor din transporturi, la Strasbourg

ioan-suciu

Sindicatele din transporturi din România vor lua parte la Strasbourg, la protestul organizat, astăzi, de Federaţia Europeană din domeniu.

Lucrătorii din transporturi solicită încetarea exploatării lor salariale şi locuri de muncă decente.

Reprezentanţi ai Asociaţiei Patronale a Transportatorilor Europa 2003 din Arad, care au plecat în acestă dimineaţă spre Strasbourg, i-au declarat corespondentului RRA, Ioan Suciu, că vor protesta faţă de votul ce urmează a fi dat astăzi în Parlamentul European în privinţa Pachetului de Mobilitate, care, în opinia lor, a fost făcut la presiunea Germaniei şi a Franţei.


-: Ne simţim discriminaţi în sensul că la trei săptămâni trebuie să venim acasă. Nu e aşa uşor să ajungi tocmai din Franţa sau din Spania unde te prinde programul, sau ce trebuie să faci ca să ajungi în România pe când cel din Europa din centru în Germania merge mai aproape sau din Franţa. Nu sunt parcări special amenajate în care să laşi camionul să stea timp de 48 de ore în siguranţă. Nu ai unde să laşi camionul în timpul pauzei şi în care trebuie să te duci la hotel şi pur şi simplu ne simţim vânaţi de controale în trafic, cel puţin când te văd cu număr de România automat eşti vizat mult mai rău faţă de cel din Germania, Austria.


Etichete Sindicatele din transporturiStrasbourgprotestFederaţia EuropeanăReprezentanţi ai Asociaţiei Patronale a Transportatorilor Europa 2003 din AradPachetul de Mobilitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live