Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

17 Februarie 2016
Vizualizari: 1458
Comentează add

Un consilier local din Mediaș a propus ca proprietarii de câini ale căror animale deranjează vecinii cu lătratul lor, să fie obligați să își opereze patrupedele la corzile vocale.

Propunere stupefiantă a unui consilier local din Mediaș

carmen-vulcan-sibiu

Foto: pixabay.com.

Un consilier local din municipiul Mediaș a venit cu propunerea ca proprietarii de câini din oraș, ale căror animale deranjează vecinii cu lătratul lor, să fie obligați să își opereze patrupedele la corzile vocale.

Consilierul local solicită ca propunerea sa să fie discutată în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

În acest sens el a depus o solicitare scrisă la Primăria Mediaș prin care cere modificarea unei Hotărări de Consiliu local care să cuprindă o nouă prevedere, formulată astfel de consilierul local: ”Obligarea deţinătorilor persoane fizice şi juridice de câini care tulbură liniştea publică de casă prin lătratul continuu prin intensitate mare, acest lucru să se facă cu acordul vecinilor în scris şi totodată să-şi opereze animalul la corzile vocale sau după caz înstrăinarea animalului”.

Consilierul local suține că initiativa sa este normală, se practică și în alte țări, și nu va aduce suferințe animalului.

De cealaltă parte, reprezentanții unor asociații sibiene pentru protecția animalelor s-au arătat stupefiați de o asemenea idee și spun că ea contravine nu doar unor norme elementare de bun simţ şi umanitate, ci este și ilegală, doarece încalcă legea privind protecţia animalelor. 


Etichete Mediaşpropunere a unui consilier localcâini care latrăobligaţia de a opera patrupedele la corzile vocaleasociații pentru protecția animalelor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live