Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

11 Mai 2015
Vizualizari: 847
Comentează add

Tema emisiunii "Probleme la zi", difuzată de la ora 13.20 la Radio România Actualități, este Legea Educației și solicitările studenților.

Probleme la zi: Legea Educației și solicitările studenților

victor-caraculacu

Sală de clasă. Foto: Arhivă.

Proiectul noii legi a Educatiei va fi pus în dezbatere publica luna viitoare, a anuntat ministrul Sorin Câmpeanu.

El a mai spus, ieri că printre principalele puncte ale actului normativ se afla şi admiterea la liceu, pentru care s-ar putea da din nou examen.

Anunţul ministrului Câmpeanu vine în contextul în care organizaţiile studenţeşti au cerut modificarea actualei Legi a educaţiei.

Studenţii au ocupat săptămâna trecută amfiteatrele din mai multe centre universitare, fiind nemulţumiţi, printre altele, de subfinanţarea din învăţământ.

Legea Educatiei şi solicitarile studenţilor sunt teme de dezabatere astăzi şi la RRA, în emisiunea "Probleme la zi", difuzată imediat după radiojurnalul orei 13.

Invitaţi în studio: Sorin Câmpeanu – ministrul Educaţiei , Andreea Popa – preşedintele Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Bucureşti şi, prin telefon, Ştefan Moisescu – preşedinte Liga Studenţilor din Bucureşti şi Andrei Dincă – student român din Marea Britanie, reprezentant al Ligii Studenţilor Români din Stăinătate * Material inregistrat cu deputat Raluca Turcan - vicepreşedinte PNL şi membru în Comisia de învăţământ.
 


Etichete Legea EducatieiministruSorin Campeanuadmitere liceustudentiProbleme la ziRRA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live