Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Iulie 2019
Vizualizari: 355
Comentează add

Primul caz de infecţie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat la un octogenar din Galaţi, potrivit datelor publicate pe site-ul INSP.

Primul caz de infecţie cu virusul West Nile din acest sezon

florin-lepadatu

 Foto: wikipedia.org.

Primul caz de infecţie cu virusul West Nile din acest sezon a fost confirmat la un octogenar din Galaţi, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

"În sezonul 2019, în perioada 3.06.2019 - 18.07.2019, a fost înregistrat un caz de infecţie cu virusul West Nile, cu debut în săptămâna 27.

Cazul confirmat a fost înregistrat la grupa de vârstă de peste 80, la o persoana de sex masculin, cu domiciliul în judeţul Galaţi", se arată în document.

Pentru prevenirea infecţiei cu virusul West Nile, specialiştii INSP recomandă populaţiei să evite expunerea la ţânţari, să utilizeze substanţe chimice repelente împotriva ţânţarilor, să utilizeze substanţe insecticide în locuinţă şi în jurul locuinţei, să monteze plase de protecţie la ferestre, să asigure desecarea bălţilor din jurul gospodăriilor şi să îndepărteze recipientele de apă stătută şi gunoiul menajer.

 

Etichete West Nileţânţari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live