Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

1 Decembrie 2020
Vizualizari: 460
Comentează add

Miercuri și joi încă 31 de km. de autostradă. România ajunge la borna 904 km. de autostrăzi.

Primii kilometri de autostradă din Moldova se deschid mâine la prânz

alex-lancuzov

Primii kilometri de autostradă din Moldova se deschid mâine la prânz. Este vorba despre 16 kilometri pe Centura Bacău, pe Axa Nord - Sud, o șosea nouă care ocolește orașul prin partea de est și asigură relația DN 2 zona de sud a municipiului- DN 2 F intrarea în Bacău dinspre Vaslui și DN 2 Nord ieșirea spre Roman. Deocamdată se va circula cu restricție de viteză de 90 km/h dar la profil Autostradă. Centura Bacău se recepționează mâine cu UN AN ȘI DOUĂ LUNI înainte de termen.

 
A doua recepție de săptămâna aceasta va fi joi, pe 3 decembrie în județul Alba : primul lot al Autostrăzii A 10 Sebeș - Turda are 15 km. și se deschide joi cu cel puțin 2 ani întârziere. Acest lot rezolvă două probleme mari de fluență : prima: podul peste Mureș de pe DN 1 iar a doua zona Centurii Alba Iulia. Lotul 2 al Autostrăzii A 10 ar putea fi gata în iunie - iulie 2021 ceea ce va însemna legătura pe o șosea de mare viteză între Autostrăzile A 1 Sibiu - Deva - Nădlac 2 respectiv A 3 Transilvania spre vama Borș 2. 
 
Pe 15 decembrie se estimează și recepția tronsonului Râșnov - Cristian pe Autostrada A 3, primii kilometri de drum rapid din jud. Brașov.

Etichete (ii)autostradamoldova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live