Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Dragoş Ghiţulete

9 Iulie 2012
Vizualizari: 2239
Comentează add

Interviu cu ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu, invitată în studioul Radio România la emisiunea "Actualitatea în dezbatere".

Primele rezultate la Bacalaureat, "mai slabe ca anul trecut" Primele rezultate la Bacalaureat, "mai slabe ca anul trecut" - Conține audio

dragos-ghitulete

Ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu. Foto: Arhivă Agerpres.

Ministrul educaţiei Ecaterina Andronescu, invitată în studioul Radio România Actualităţi, vorbeşte despre o serie de măsuri menite să-i ajute pe elevii ce vor susţine examenul de Bacalaureatul în toamnă, măsuri concrete cu termene şi cu responsabilităţi foarte exacte.

Promovabilitatea la nivel naţional este în acest moment de 43%, puţin mai scăzută decât cea de anul trecut, 44,4%, iar rezultatele au fost considerate atunci cele mai slabe din ultimele două decenii.

Acestea sunt primele cifre de la examenul de bacalaureat care încă nu sunt complete, întrucât luni se depun contestaţiile iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 13 iulie.

După aceea, va urma o analiză amănunţită la nivelul fiecărei şcoli în vederea stabilirii unor măsuri de urgenţă pentru elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, potrivit ministrului educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Audio: Ministrul educaţiei a fost invitatul lui Dragoş Ghiţulete la emisiunea "Actualitatea în dezbatere".


Etichete BacalaureatEcaterina Andronescuministrul educaţiei

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live