Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI ( * Meteo * Sport) Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Aprilie 2018
Vizualizari: 618
Comentează add

Comisia Tehnico-Economică a Ministerului Mediului a aprobat proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete în Bucureşti-Ilfov.

Primăria Capitalei "va construi 67 de kilometri de piste pentru biciclete"

radiojurnal

Marsul 'Vrem un oras pentru oameni!', al Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania (OPTAR). 21.04.2018. Foto: Agerpres.

Comisia Tehnico-Economică a Ministerului Mediului a aprobat proiectul pentru realizarea pistelor de biciclete în Bucureşti-Ilfov, pe o distanţă de 67 de kilometri, anunţă Primăria Generală a Capitalei.

Proiectul are o valoare de 10 milioane de euro, iar execuţia primului lot, de aproape 64 de km, poate demara în luna iunie.

În total, vor exista 240 de km de piste pentru biciclete în Bucureşti, iar construirea acestora va continua şi în anul următor.

Mai mult, scrie în comunicatul Primăriei Capitalei, se urmăreşte introducerea unui sistem de transport public cu biciclete - crearea de staţii de închiriere, parcări şi achiziţionarea de biciclete pentru utilizare de către public.

Acest din urmă demers se materializează prin acordarea a 30.000 de vouchere pentru locuitorii Capitalei.


Etichete Comisia Tehnico-Economică a Ministerului Mediuluia aprobat proiectulrealizarea pistelor de biciclete în Bucureşti-Ilfovpmbpiste pentru bicicletebucurestiprimaria capitalei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live