Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA VERII Marţi, 14 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

6 Martie 2020
Vizualizari: 577
Comentează add

Campania a debutat astăzi în judeţul Dâmboviţa, cu participarea preşedintelui Klaus Iohannis, a premierului în exerciţiu, Ludovic Orban, şi a celui desemnat, Florin Cîţu.

Prima Campanie Naţională de Împădurire în România Prima Campanie Naţională de Împădurire în România - Conține video

andrei-serban

Foto:presidency.ro.

"O Pădure cât o ţară" este prima campaniei de împădurire a României din ultimii 10 ani, prin care se doreşte plantarea a peste 50 de milioane de puieţi şi reconstruirea a aproximativ 2.000 de păduri.

Campania a debutat astăzi în judeţul Dâmboviţa, cu participarea preşedintelui Klaus Iohannis, a premierului în exerciţiu, Ludovic Orban, şi a celui desemnat, Florin Cîţu.


Reporter: Preşedintele Klaus Iohannis a atras atenția că pădurile sunt foarte importante pentru un mediu curat, iar România are încă păduri virgine, pe care trebuie să le protejeze.

Klaus Iohannis a mai spus că este inadmisibil ca în secolul XXI să se mai fac tăieri ilegale.

Klaus Iohannis: Rog pe domnul prim-ministru și pe membrii guvernului să găsească noi instrumente pentru a proteja pădurile României, instrumentele care au fost create și folosite pe vremea guvernelor dinainte s-au dovedit a fi insuficiente și insuficient de bine aplicate.
Reporter: La rândul său, premierul în exercițiu, Ludovic Orban, consideră că protejarea pădurilor este în beneficiul generațiilor viitoare.


Ludovic Orban: Prezența noastră aici este un semnal clar de implicare a oricărui român, care are o conștiință și care ține la o țară frumoasă, o țară cu o pădure cât mai dezvoltată să pună umărul la această campanie.


Reporter: Campania Națională de Împădurire se numeşte: "O Pădure cât o ţară". Vor fi plantaţi peste 50 de milioane de puieți și vor fi reconstruite de la zero peste 2.000 de păduri.


Etichete Prima Campanie Naţională de Împădurire în România,klaus iohannisludovic orbancampaniepaduricopacidambovita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live