Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1419
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis face apel, într-un mesaj postat în duminică seară, pe Facebook, la responsabilizare, după cele întâmplate vineri seară la Clubul Colectiv, din Capitală.

Preşedintele Klaus Iohannis, apel video la compasiune şi solidaritate Preşedintele Klaus Iohannis, apel video la compasiune şi solidaritate - Conține video

radiojurnal

Preşedintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis face apel, într-un mesaj postat în duminică seară, pe Facebook, la responsabilizare, după cele întâmplate vineri seară la Clubul Colectiv, din Capitală.

Şeful statului le cere românilor, de asemenea, compasiune şi solidaritate.

Nu în ultimul rând, Klaus Iohannis susţine că autorităţilor trebuie să li se solicite măsurile necesare pentru ca astfel de evenimente tragice să nu se mai repete.

"Nu mai avem voie să tolerăm incompetenţa unor autorităţi, ineficienţa unor instituţii, nu mai putem lăsa corupţia să se întindă până ucide. Trebuie să ne asumăm fiecare, pe deplin, rolul de cetăţeni activi şi implicaţi, care ştiu să acţioneze împreună pentru că le pasă de societatea şi ţara în care trăiesc", a spus preşedintele Iohannis.

Mai multe știri despre incendiul din clubul Colectiv din capitală găsiți pe portalul nostru special. 

 

Sunt momente când o națiune își dă măsura coeziunii, a solidarității și, până la urmă, a tăriei sale. Astăzi putem să arătăm cu toții că ne pasă și că suntem uniți.

Posted by Klaus Iohannis on Sunday, November 1, 2015

Etichete incendiu în clubPreşedintele Klaus Iohannismesaj video pe Facebooksolidaritate şi compasiunetragedieeliminarea corupţiei care ucide

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live