Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Ianuarie 2020
Vizualizari: 358
Comentează add

Pe lângă D. Trump, printre participanţi se află şi Greta Thunberg, adolescenta suedeză care militează pentru protecţia planetei şi care e printre cei mai duri critici ai lui Trump.

Preşedintele Donald Trump este la Forumului Economic Mondial de la Davos

sergiu-stet

  Donald Trump.                               Foto: Arhivă.

În timp ce la Washington începe procesul pe tema destituirii sale, preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a adresat liderilor şi oamenilor de afaceri adunaţi la Davos, o staţiune de schi din Elveţia, cu ocazia Forumului Economic Mondial.

Donald Trump a călătorit peste 6000 de kilometri ca să se afle departe de Washington şi de procesul său din Senat. Dar forumul din acest an, aflat la cea de-a 50-a ediţie, îşi concentrează atenţia mai ales asupra încălzirii globale, iar pe parcursul sesiunii care i se acordă preşedintele american va trebui să răspundă întrebărilor puse de Klaus Schwab, fondatorul reuniunii, care afirmă că, în această privinţă, lumea se află în stare de urgenţă.

Pe lângă Donald Trump, printre participanţi se află şi Greta Thunberg, adolescenta suedeză care militează pentru protecţia planetei şi care se numără printre cei mai duri critici ai preşedintelui american.


Etichete Klaus SchwabDavosDonald TrumpGreta Thunberg,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live