Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Şarpe

18 Septembrie 2017
Vizualizari: 1207
Comentează add

Alec Baldwin şi Kate McKinnon au câştigat câte un Emmy pentru emisiunea satirică Saturday Night Live în care îi imită pe Donald Trump şi Hillary Clinton.

Premiile producţiilor de televiziune "Emmy" 2017

radu-sarpe

Alec Baldwin, câştigător al premiului Emmy pentru emisiune satirică           Foto: www.emmys.com.

"Povestea slujitoarei" a câştigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic, la gala producţiilor de televiziune care a avut loc duminică noaptea, 17 septembrie, la Los Angeles. Elisabeth Moss a fost şi ea premiată pentru rolul principal din acest serial bazat pe romanul SF din 1985 al scriitoarei canadiene Margaret Atwood, care descrie o societate viitoare dominată de religie, în care femeile sunt total lipsite de drepturi şi considerate "pe cale de dispariţie".

Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol dramatic i-a revenit lui Sterling K. Brown, în serialul "This Is Us". La categoria serialelor de comedie, "Vicepreşedinta" obţine un Emmy pentru al treilea an consecutiv, iar Julia Louis-Dreyfus, îl câştigă pe al 6-lea pentru rolul principal din această satiră a incompetenţei politice.

"Micile minciuni nevinovate" şi Nicole Kidman iau premiile Emmy pentru cel mai bun serial scurt, şi pentru cea mai bună actriţă într-o astfel de producţie. Cel mai bun actor într-o mini-serie a fost Riz Ahmed, cu rolul din The Night Of, "În acea noapte" cum a fost tradus în română, iar producţia Netflix "Black Mirror: San Junipero" a câştigat un Emmy pentru del mai bun film de televiziune.

Alec Baldwin şi Kate McKinnon au câştigat câte un Emmy pentru emisiunea satirică Saturday Night Live în care îi imită pe Donald Trump şi Hillary Clinton. Domnule preşedinte - este premiul dumneavostră - a glumit Baldwin la ceremonie. Potrivit France Presse, în sală s-a aflat şi fostul purtător de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, ironizat constant în emisiune, până la demisia sa de la sfârşitul lui iulie.


Etichete Elisabeth MossMargaret AtwoodSterling K. BrownEmmyJulia Louis-DreyfusNicole KidmanRiz AhmedNetflixAlec BaldwinKate McKinnonSaturday Night LiveSean Spicer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live