Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 22 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Septembrie 2019
Vizualizari: 258
Comentează add

Premierul Boris Johnson a fost criticat pentru folosirea unor termeni precum "predare" şi "trădare", pentru a-şi ataca opozanţii.

Premierul Boris Johnson e criticat pt limbajul folosit în dezbateri

sergiu-stet

  Boris Johnson   Foto: Arhiva.

Preşedintele Camerei Comunelor de la Londra, John Bercow, a făcut apel către parlamentari să se trateze reciprioc ca opozanţi, şi nu ca duşmani, subliniind că atmosfera de miercuri, din timpul dezbaterii pe tema Brexitului, a fost "toxică".

Corespondentul BBC aminteşte că premierul Boris Johnson a fost criticat pentru folosirea unor termeni precum "predare" şi "trădare", pentru a-şi ataca opozanţii.

O parlamentară din Partidul Laburist, Jess Phillips, a declarat că aceasta este o tactică deliberată a premierului de a diviza oamenii şi trebuie să înceteze: "Aş vrea să-i cer prim-ministrului să îşi ceară scuze şi să-i transmit că cel mai curajos şi puternic cuvânt de spus este "îmi pare rău". I-ar da o imagine bună. Nu ar supăra oamenii care vor Brexitul, dacă măcar odată ar acţiona ca un om de stat."


Etichete Boris Johnson,BREXITParlamentJohn BercowJess Phillips,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live