Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ramona Alexandrescu

12 Iunie 2015
Vizualizari: 1459
Comentează add

Copiii cu rezultate deosebite la limba engleză pe parcursul anului şcolar 2014 - 2015 vor fi premiaţi azi în cadrul Balului Britanic, care se desfăşoară la Palatul Mogoşoaia.

Premianţii la limba engleză, răsplătiţi la Balul Britanic

ramona-alexandrescu

Balul Britanic 2014. Foto: captură youtube.com.

Copiii care au obţinut rezultate deosebite la limba engleză pe parcursul anului şcolar 2014 - 2015 vor fi premiaţi în cadrul Balului Britanic, ce se desfăşoară astăzi la Palatul Mogoşoaia.

La eveniment sunt invitate aproximativ 800 de persoane: elevi ai unei prestigioase şcoli din Bucureşti, părinţi, profesori şi directori ai instituţiilor de învăţământ.

Balul Britanic are, de asemenea, o dimensiune caritabilă, fiind o ocazie pentru strângerea de fonduri destinate copiilor defavorizaţi.

"Sărbătorim ziua reginei Marii Britanii în România, în spiritul întrajutorării, o valoare britanică; strângem fonduri pentru copiii care sunt mai defavorizaţi, în sensul că nu au avut şansa să crească alături de părinţii biologici. Aceşti copii sunt crescuţi în acest moment de către o fundaţie "SOS Satele copiilor", iar noi, cei care participăm în această seară la Balul Britanic, efectiv punem umărul, contribuim financiar ca aceşti copii să poată să aibă bănuţi pentru mâncare, pentru educaţie.

"Acesta este scopul caritabil al balului. Premiem cele mai bune rezultate ale copiilor la un examen de limbă engleză. Concursul se numeşte "Phonics", a avut loc în luna mai, iar săptămâna trecută a avut, practic, faza finală în care s-au dat probele orale. În această seară aflăm câştigătorii", a spus organizatorul evenimentului, Mihai Ganj.

Balul Britanic beneficiază an de an de sprijinul Ambasadei Britanice la Bucureşti şi de atenţia Casei Regale a Marii Britanii. 


Etichete ştiri Bucureştipalatul MogoşoaiaBalul Britaniclimba englezăelevipremiiAmbasada BritanicăCasa Regală a Marii Britanii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live