Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

1 Septembrie 2017
Vizualizari: 877
Comentează add

Locuitorii judeţului Constanţa, racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, nu vor duce lipsă de căldură sau de apă caldă în sezonul rece, dă asigurări RADET

Pregătiri pentru sezonul rece în județul Constanța

mona-constantinescu-constanta

Foto: Arhiva/ bucurestifm.ro.

Locuitorii judeţului Constanţa care sunt racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic nu vor duce lipsă de căldură sau de apă caldă în sezonul rece, dă asigurări RADET.

Compania a început o serie de reparaţii, în timp ce unii abonaţi solicită debranşarea.

O problemă care preocupă pe toată lumea este încălzirea şi cum la Constanţa gigacaloria este destul de scumpă, mulţi dintre constăntănţeni au decis să se debranşeze de la sistemul centralizat de încălzire şi să treacă pe centrale proprii, electrice sau pe gaz.

Bogdan Orozan, directorul de producţie al RADET: "Ne aflăm în perioada în care se admit şi se efectuează deconectări de la sistemul de alimentare centralizat cu energie termică.

"Personalul nostru lucrează şi analizează aceste cereri; anul ăsta sunt cam mult mai puţine, sunt în scădere faţă de cele de anii precedenţi.

"Au demarat planul de investiţii care, până la această dată, a fost depăşit; se efectuează cu forţe proprii. A fost demarat şi programul de revizii şi reparaţii.

"Nu vom avea nicio problemă de a furniza, în municipiul Constanţa, energie termică sub formă de apă caldă şi încălzire".
 

Aşa că pregătirile pentru sezonul rece sunt în toi.

CET-ul va stabili perioada de revizie generală care va lăsa oraşul câteva zile fără apă caldă, iar autorităţile locale vor discuta despre preţul gigacaloriei.


Etichete ConstantaRadetpregatiri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live