Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Decembrie 2018
Vizualizari: 1152
Comentează add

Peste 300 de mii de oameni sunt aşteptaţi să participe în această noapte la evenimentele organizate de autorităţile locale din marile oraşe.

Pregătiri pentru Revelion

radiojurnal

Pregătirile pentru Revelion intră în linie dreaptă.

Peste 300 de mii de oameni sunt aşteptaţi să participe în această noapte la evenimentele organizate de autorităţile locale din marile oraşe.

Potrivit corespondenţilor noştrii, pe Valea Prahovei, locurile de cazare au fost ocupate în totalitate, iar pârtiile din Sinaia, Azuga şi Buşteni sunt practicabile.

Cei care rămân în Bucureşti de Anul Nou, trebuie să ştie că de la această oră se aplică restricţii de circulaţie.


Reporter: Cristian Bâcâin - Societatea de Transport Bucureşti va asigura toate liniile de autobuze de noapte care converg spre zona centrală. În plus, tramvaiele 1, 20 şi 41 vor circula la intervale de 30 de minute.

În zilele de 1 şi 2 ianuarie mijloacele de transport în comun de suprafaţă vor circula după programul obişnuit al unei zile de duminică. Trenurile de metrou vor veni în staţie în noaptea de Revelion la intervale de 10 minute între miezul nopţii şi ora 1:00, apoi între orele 1:00 şi 5:00 la intervale de 20 de minute.

De astăzi, până marţi, la ora 6:00 dimineaţa sunt restricţii de circulaţie pe Bulevardul Unirii, între I.C. Brătianu şi Libertăţii, precum şi pe Bulevardul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Naţiunile Unite. Jandarmeria Capitalei a anunţat că şi-a suplimentat dispozitivele de patrulare în pieţe, gări, autogări, târguri şi în apropierea marilor magazine.

Astăzi, de la ora 19:00, jandarmii vor asigura buna desfăşurare a spectacolelor din Piaţa Constituţiei şi Parcul Titan.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să apeleze la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul de urgenţă 112 dacă sunt martorii unor fapte antisociale şi să nu folosească artificii sau petarde pentru a nu provoca accidente nedorite.


Etichete revelionbucurestiromaniavalea prahovei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live