Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ramona Alexandrescu

22 August 2017
Vizualizari: 672
Comentează add

Reporterul nostru, Ramona Alexandrescu, a mers din nou, în această dimineaţă, la noul sediul de la Mall Plaza, din sectorul 6, unde a vorbit cu prefectul capitalei, Adrian Petcu.

Prefectul Capitalei este mulţumit de noul centru pentru paşapoarte

ramona-alexandrescu

Premierul Mihai Tudose a vizitat noul sediu al Direcţiei de Paşapoarte. Foto: facebook.com/MihaiTudosePM

La Bucureşti a fost rezolvată criza de la paşapoarte.

Reporterul nostru, Ramona Alexandrescu, a mers din nou, în această dimineaţă, la noul sediul de la Mall Plaza, din sectorul 6, unde a vorbit cu prefectul capitalei, Adrian Petcu:

Adrian Petcu: Lucrurile au intrat în ritm normal, e bine că sunteţi aici, cu ajutorul dumneavoastră, să afle toată lumea că e un centru nou, condiţii mult mai bune pentru cetăţean. Deocamdată, bile negre nu prea sunt, vom vedea în timp şi sperăm să nu fie deloc. Capacitatea de prelucrare e destul de mare, sunt 23 de ghişee, există şi punct de achitare a taxelor. Deocamdată se pare că nu e nicio bilă neagră. La nivelul Bucureştiului, ieri au fost prelucrate 1.220 de cereri de paşapoarte, împărţite în cele trei centre, cel de aici, din Plaza Mall, Pipera şi cel din Amzei. Cam în mod egal. Ieri, în niciunul din cele trei nu a fost ce a fost în perioada din trecut la Pipera. E adevărat, la primele ore ale dimineţii a fost un pic de aglomeraţie ieri, dar deja pe la ora 10:00 lucrurile intraseră în normal şi s-au desfăşurat în regulă toată ziua.


Etichete noul centru pentru paşapoarte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live