Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Aprilie 2014
Vizualizari: 1232
Comentează add

Zeci de pompieri din judeţul Olt au fost detaşaţi în localităţile inundate din Teleorman unde au ajutat la evacuări de persoane şi bunuri, precum şi la supraînălţarea unor diguri.

Pompieri din judeţul Olt, detaşaţi în Teleorman

radiojurnal

Foto: Arhivă

Zeci de pompieri din judeţul Olt au fost detaşaţi în localităţile inundate din Teleorman unde au ajutat la evacuări de persoane şi bunuri, precum şi la supraînălţarea unor diguri.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi în această zonă a plouat abundent în ultimele zile, însă, în prezent nu mai există locuinţe inundate, iar apele au început să se retragă şi din gospodării şi de pe terenurile agricole.

Codul roşu de inundaţii a fost prelungit doar pentru judeţul Teleorman, până mâine la ora 18:00.

Este sub avertizare sectorul râului Vedea, confluenţa cu râul Teleorman, în aval până la Dunăre şi pârâul Câinelui, zona Vârtoapele, se precizează într-un comunicat de presă al Administraţiei Naţionale Apele Române.

De asemenea, a fost prelungit şi codul portocaliu pentru judeţele Ialomiţa, Teleorman şi Giurgiu. Conform specialiştilor, în următoarele 24 de ore se aşteaptă o ameliorare a situaţiei hidrologice.

O prognoză provizorie a meteorologilor anunţă că, începând de mâine, temperaturile cresc, dar de mâine seară ploile revin în vest şi vor cuprinde, până joi, toată ţara.


Etichete Ştiri sud-vestjudeţul OltpompieriTeleormancod roşuportocaliuinundaţiiVârtoapele

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live