Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

4 Iulie 2022
Vizualizari: 374
Comentează add

Peste un sfert de milion de oameni sunt așteptați la cea de-a IV-a ediție a Festivalului de muzică electronică Neversea, care va începe peste două zile, pe plaja din Constanța.

Polițiști și jandarmi mobilizați pentru siguranță la festivalul Neversea

sorin-cealera-constanta

Foto: Arhivă.

Mai bine de 260 de mii de oameni sunt așteptați la cea de-a IV-a ediție a Festivalului de muzică electronică Neversea, care va începe peste două zile, pe plaja din Constanța.

În cele patru zile și patru nopți de festival, pe scenă vor urca peste 150 de artiști din întreaga lume. Mii de angajați ai Ministerului de Interne, polițiști locali și agenți de securitate privați au fost mobilizați pentru siguranța participanților.

Pentru a minimiza riscul de introducere a substanțelor interzise, organizatorii au decis să limiteze accesul persoanelor la doar două intrări și două ieșiri pe zi.

"Toate măsurile pe care le luăm, prezența autorităților în festival, toate structurile MAI prezente acolo, începând de la Poliție până la antitero, jandarmerie, câinii special dresați pentru a identifica orice fel de substanțe interzise, ar trebui ca, într-un final, să descurajeze intenția celor care și-au dorit să încalce legea și să minimizeze riscurile. Cu toată răspunderea o spun, se iau cele mai ample măsuri și cred că reprezintă cu adevărat, în cele patru zile, cel mai sigur loc posibil", spune Edy Chereji, organizator Neversea.


Etichete ConstanțaNeverseapolițieEdy Chereji

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live