Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

9 Decembrie 2019
Vizualizari: 907
Comentează add

Continuă audierile la sediul DNA într-un dosar complex de trafic de influenţă, dare şi luare de mită la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Politicieni audiați de Direcția Națională Anticorupție din Timișoara

alina-bujanca

 Foto: Arhivă.

La Timişoara continuă audierile la sediul DNA într-un dosar complex de trafic de influenţă, dare şi luare de mită la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, în care sunt implicaţi mai mulţi politicieni din judeţul Arad.
 
Până acum, au ieşit de la audieri deputatul PSD de Arad Florin Tripa şi senatorul  PSD de Caraş-Severin Ioan Chisăliţă, ambii declarând ca sunt nevinovaţi.
 
La audieri se află acum liderul PSD de Arad Dorel Căprar, precum şi şeful Regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara, arădeanul Cristian Ispravnic. Potrivit DNA, există suspiciuni că funcţionarii Direcţiei de Drumuri primeau mită pentru a trece cu vederea faptul că tonajul tirurilor nu corespundea cu greutatea trecută în acte, la vama Nădlac.
 
De asemenea, există indicii că banii colectaţi din şpagă erau împărţiţi cu şefii Regionalei de Drumuri, iar o parte ar fi ajuns şi în conturile PSD Arad.

Etichete dosramităcorupțieAradTimișPSDTimișDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live