Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

26 Februarie 2019
Vizualizari: 4758
Comentează add

Un bărbat s-a oferit să i se insereze sub piele un microcip, în direct, pe scenă, la târgul dedicat telefoniei mobile organizat la Barcelona.

Plată printr-o plasare a telefonului mobil deasupra unui cip implantat !

florin-lepadatu

 

Un bărbat s-a oferit să i se insereze sub piele un microcip, în direct, pe scenă, luni, la târgul dedicat telefoniei mobile organizat la Barcelona, unde o altă persoană supusă deja acestei intervenţii le-a arătat celor prezenţi cum poate efectua o plată fără să-şi folosească smartphone-ul.

El a spus că a decis să îşi implanteze un cip de identificare prin frecvenţă radio, deoarece acesta conţine informaţiile necesare pentru a deschide uşa casei sale.

"E super, pentru mine este foarte folositor, deoarece am o locuinţă automatizată", a spus el.

"Sunt motivat şi de faptul că pot să scot cipul foarte uşor, făcând pur şi simplu o mică tăietură şi apăsând pe piele", a explicat acesta.

"Cipul are mărimea unui fir de nisip şi este acoperit cu un material care este biocompatibil, aşadar corpul uman nu îl va descompune de-a lungul timpului", a precizat reprezentantul companiei de tehnologie.

În timpul acestei demonstraţii realizate la Mobile World Congress, cel mai mare salon mondial de tehnologie, un alt bărbat din public şi care fusese deja implantat cu un astfel de microcip, a efectuat o plată printr-o simplă plasare a telefonului mobil deasupra suprafeţei de piele aflată deasupra cipului.


Etichete Exclusiv onlinemicrocip

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live