Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

30 Martie 2016
Vizualizari: 898
Comentează add

Am discutat despre acest subiect la Apel Matinal cu vicepreşedinte Asociaţiei Române pentru Logistică, Ion Lixandru.

Piața de logistică din România ”va crește anul acesta cu aproximativ 10 %” Piața de logistică din România ”va crește anul acesta cu aproximativ 10 %” - Conține audio

alex-lancuzov

Foto: untrr.ro. Foto: untrr.ro.

Piața de logistică din România va crește anul acesta cu aproximativ 10 % pe fondul contextului geo-politic complicat din Europa de Est  - însă infrastructura întârziată și lipsa de predictibilitate sunt principalele probleme pe care le întâmpină companiile care gestionează fluxul de mărfuri de la origine până la destinație. 

Piața de logistică din Romania (ca valoare a mărfurilor transportate) este de 28 -30 miliarde de euro/an.

Mutarea transportului de mărfuri de pe șosele pe rețeaua feroviară nu este deocamdată o soluție din cauza vitezei reduse de doar 20-30 de kilometri pe oră a trenurilor de marfă, dar sunt progrese semnificative în ceea ce privește transportul pe Dunăre și pe mare.

AUDIO: Am discutat despre acest subiect la Apel Matinal cu  vicepreşedintele Asociaţiei Române pentru Logistică, Ion Lixandru.


Etichete piața de logistică crește anul acesta cu aproximativ 10 %contextul geo-politic complicat din Europa de Estvicepreşedintele Asociaţiei Române pentru LogisticăIon Lixandru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live