Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Mai 2017
Vizualizari: 951
Comentează add

O parte a Rusiei centrale a fost afectată de o furtună puternică însoţită de ploi torenţiale şi de vânt puternic de până la 30 de metri pe secundă.

Peste 1.500 de maşini distruse de o furtună puternică la Moscova Peste 1.500 de maşini distruse de o furtună puternică la Moscova - Conține video

sergiu-stet

 Foto: captură youtube.com.

Furtuna care s-a abătut asupra Moscovei a doborât peste 3.500 de copaci, a distrus 140 de acoperişuri ale unor blocuri şi  clădiri administrative şi a distrus 1.500 de maşini, anunţă Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia.

O parte a Rusiei centrale a fost afectată luni, 29 mai, de o furtună puternică însoţită de ploi torenţiale şi de vânt puternic de până la 30 de metri pe secundă.

În total, furtuna a lăsat 300 de localităţi fără electricitate, 16.500 de imobile rămânând fără curent, în care locuiesc peste 44.000 de persoane, fiind afectate şi 1.375 de vile, situate în afara oraşului Moscova.

Agenţia Interfax, citată de Rador, transmite că activitatea aeroporturilor, a reţelelor de transport rutier şi feroviar a fost reluată, acestea funcţionând în regim normal", a  precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia, citând surse ale autorităţilor din regiunile Moscova, Vladimir, Tula, Tver, a căror autorităţi sunt în stare de alertă maximă.

Potrivit Centrului "Antistihia" din cadrul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia, marţi, 30 mai, frontul atmosferic se va deplasa de la vest spre est şi va afecta  zonele de centru şi de nord din ţinutul Povoljie, din Rusia, unde sunt aşteptatae căderi masive de precipitaţii şi vânt puternic de 22 de metri pe secundă.


Etichete Moscovafurtunămeteovictimepagube

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live