Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

17 Mai 2017
Vizualizari: 1321
Comentează add

Persoanele fizice vor putea accesa de joi programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

Persoanele fizice pot accesa de joi programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

catalin-radu

Persoanele fizice vor putea accesa de mâine programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

Andrei Iorgulescu, director în cadrul instituţiei, a precizat că anul acesta cele două programe au primit mai mulţi bani.

Andrei Iorgulescu:  "Dacă vorbim de Rabla Plus, de exemplu, la un cuantum al finanţării ridicat, dublu chiar peste dublu faţă de anul precedent, vorbim de 45.000 de lei, aproximativ 10.000 de euro pentru autovehicule electrice, şi 20.000 de lei pentru hibride electrice. De asemenea, la rabla Clasic, dacă vorbim de persoane juridice, acestea faţă de anul trecut au o perioadă de zece zile, în care pot înlătura anumite aspecte de neconformitate. Ca şi anul trecut, cele două programe Rabla, Rabla Plus pot fi cumulate, bineînţeles este o persoană care are o maşină de casat şi vrea să-şi ia un autovehicul electric, casează maşina prin programul Rabla, ia o subvenţie de 6500 de lei, achiziţionează autovehiculul electric, ia subvenţia de 45.000 de lei, deci practic o să ajungă aproape de 11.000 de euro per total".

Bugetul alocat în acest an programului Rabla Clasic este de 180 de milioane de lei, iar pentru Rabla Plus au fost alocate 45 de milioane de lei, ne-a transmis reporterul nostru, Cătălin Radu


Etichete rablaprogram autorabla clasicrabla pluspersoane fiziceandrei iorgulescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live