Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

27 Octombrie 2015
Vizualizari: 708
Comentează add

Poliţiştii fac percheziţii la domiciliile unor persoane din Bucureşti și la un penitenciar din judeţul Giurgiu într-un dosar cu un prejudiciu estimat la 100.000 de euro.

Percheziții la suspecți de înșelăciune prin "metoda Accidentul”

daniela-manuta

Peste 500 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi una în incinta unui penitenciar situat pe raza judeţului Giurgiu şi pun în executare 58 de mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin „metoda accidentul”.

Potrivit Politiei Capitalei,persoanele sunt banuite ca în perioada 2014 – 2015, au comis mai multe infracţiuni de înşelăciune, aceştia asumându-şi în mod nejustificat calitatea de fiu sau avocat al fiului persoanelor vătămate, care ar fi fost implicat într-un accident rutier cu victime, pretinzându-le acestora diferite sume de bani.

Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracţională este de 100.000 de euro.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Secţiilor 25 şi 22.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române precum şi de sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Călăraşi, Ilfov şi Giurgiu.


Etichete perchezitiimetoda accidentulpenitenciarepolitieBucurestigiurgiuIGPR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live