Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iulie 2020
Vizualizari: 346
Comentează add

Paza de la Centrul de carantină de la hotel Ramada nu a fost retrasă

radiojurnal

 

Viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, nu a retras paza de la Centrul de carantină de la hotel Ramada, așa cum spusese după publicarea motivării deciziei prin care Curtea Constituțională a stabilit că izolarea și carantina asimptomaticilor sunt neconstituționale.
 
El a explicat pentru postul de radio București FM că nu a primit nici un răspuns de la Prefectura municipiului București cu privire la regimul de carantină.
 
Oficialul le-a recomandat însă polițiștilor locali să nu se opună dacă există persoane care doresc să părăsească centrul de carantină:
 
"Le-am recomandat celor care asigură paza, şi anume structurilor de Poliţie Locală, să nu se opună în momentul în care o persoană doreşte să părăsească centrul. La nivelul unicului centru de carantină din municipiul Bucureşti sunt tensiuni între cei care asigură deservirea şi ocupanţii acestor centre, aceştia invocând, şi pe bună dreptate, hotărârile Curţii Constituţionale, cerând de îndată să fie lăsaţi să se ducă la domiciile de rezidenţă pe care ei le au. Prefectul municipiului Bucureşti să indice care sunt măsurile care se impun şi să ne dea clar procedurile pe care trebuie să le urmăm", a spus Aurelian Bădulescu.
 
Viceprimarul Capitalei a mai spus că Poliția Locală a municipiului București nu va mai executa misiuni de aducere în centrul de carantină a unor persoane.

Etichete Aurelian BădulescuCARANTINĂpmbpsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live