Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 August 2019
Vizualizari: 302
Comentează add

Pe 21 iulie, în Donbas a intrat în vigoare un nou armistiţiu pe termen nelimitat, care interzice orice atac, conform acordurilor de la Minsk.

Patru militari ucraineni au murit în Donbas

sergiu-stet

 Lupte în estul Ucrainei. Arhivă Foto: facebook.com/theministryofdefence.ua.

Patru soldați ucraineni au murit în urma atacurilor lansate de forţele ruse de ocupaţie din Donbas, anunţă marţi, 6 august, Ministerul Apărării de la Kiev.

Potrivit instituţiei, în noaptea de luni spre marţi, începând cu 00:45, rebelii au tras timp de o oră spre localitatea Bohdanivka din regiunea Doneţk, unde se află o unitate a armatei ucrainene.

"Marţi dimineaţă, la ora 10:20, invadatorii ruși au început să ne atace în apropiere de localitatea Pavlopol. În urma acestor atacuri, patru soldați ucraineni au fost ucişi", mai precizează Ministerul Apărării din Ucraina.

Pe 21 iulie, în Donbas a intrat în vigoare un nou armistiţiu pe termen nelimitat, care interzice orice atac, conform acordurilor de la Minsk.

Cu toate acestea, imediat după intrarea în vigoare a armistiţiului respectiv, reprezentanţii OSCE în Donbas au înregistrat 75 de cazuri în care rebelii au încalcat regimul de încetare a focului.


Etichete rebeliDonbasBohdanivkaDoneţkcord MinskOSCE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live