Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

5 Iunie 2019
Vizualizari: 391
Comentează add

Suveranul Pontif a amintit de cele trei festivități ale Sfintei Liturghii care au reunit diferitele comunități catolice și care s-au încheiat cu beatificarea a şapte episcopi.

Papa Francisc a prezentat concluziile sale asupra vizitei în România

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

 Foto: Petrut Hirtescu.

Papa Francisc a prezentat concluziile sale asupra vizitei în România, în timpul audienţei generale pe care a ţinut-o în faţa a mii de pelerini în Piaţa San Pietro din Vatican. 
 
Mulțumind autorităților de la București pentru invitație și organizare a călătoriei sale în cele trei regiuni din România, Papa Francisc a amintit de pelerinajul său în mijlocul poporului, subliniind întâlnirea caldă avută cu Patriarhul Daniel și Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în care " am reînnoit angajamentul meu, al Bisericii Catolice, de a mergem împreună spre unitate deplină", a spus Papa.
 
Suveranul Pontif a amintit și de cele trei festivități ale Sfintei Liturghii care au reunit diferitele comunități catolice și care s-au încheiat cu beatificarea a şapte episcopi greco-catolici, mărturisind că s-a bucurat de întâlnirea cu tinerii și familiile din Iași, un oraș antic și important centru cultural.
 

Etichete Papa FranciscRomâniabeatificarePatriarhul Daniel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live