Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI* Meteo * Sport) Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Iunie 2019
Vizualizari: 768
Comentează add

O furtună care a durat aproximativ o jumătate de oră şi care a afectat unele cartiere din Bucureşti a provocat prăbuşirea a două schele de construcţii şi a unui panou publicitar.

Pagube în Bucureşti în urma unei furtuni

radiojurnal

 

O furtună care a durat aproximativ o jumătate de oră şi care a afectat unele cartiere din Bucureşti a provocat prăbuşirea a două schele de construcţii şi a unui panou publicitar.

Ploia torenţială a provocat inundarea unui subsol, dar şi a unor drumuri. Nouă copaci au căzut pe carosabil şi peste patru maşini, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Pompierii bucureşteni au fost chemaţi să intervină, după cum a precizat pentru RRA reprezentantul ISU Bucureşti Ilfov, Bogdan Toma.

"În ceea ce priveşte cele două schele desprinse, colegii mei au găsit pe Ştirbei Vodă o schelă căzută deja, iar pe "Regina Elisabeta" o schelă ce era în pericol să cadă. A fost nevoie de intervenţia atât a echipajelor STP pentru decuplarea reţelei de înaltă tensiune ce alimentează troleibuzele, astfel încât intervenţia colegilor mei să decurgă fără probleme. De menţionat este faptul că, până la acest moment, nu au fost persoane rănite sau care să aibă nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a fenomenelor meteo", a declarat Bogdan Toma

Pe B-dul Regina Elisabeta, traficul a fost restricţionat între Calea Victoriei şi Strada Academiei, la fel şi pe B-dul Ştirbei Vodă, între Strada Popa Tatu şi Calea Victoriei.


Etichete Bogdan TomaIGSUBucureştifurtunărestricţiischelă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live