Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

15 Iulie 2020
Vizualizari: 250
Comentează add

Potrivit prefectului judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, persoana, un bărbat de 45 de ani, fusese testat pozitiv COVID pe 12 iulie, dar, fiind asimptomatic, a refuzat internarea.

Pacient decedat după ce a refuzat internarea

maria-mandita-galati

  Foto: Arhiva/ MApN

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Galaţi, de ieri până astăzi, numărul noilor cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus a crescut cu 53, un nou record nedorit, la care se adaugă şi un deces în plus faţă de ieri.

Potrivit prefectului judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, persoana, un bărbat de 45 de ani, fusese testat pozitiv COVID  pe 12 iulie, dar, fiind asimptomatic, a refuzat internarea.

Ieri seară, bărbatului i s-a făcut rău, iar rudele au chemat acasă ambulanţa însă medicii nu au mai putut să îl salveze, acesta intrând în stop cardio-respirator. Pacientul avea şi alte afecţiuni considerate comorbidităţi.

În total, 38 de persoane cu COVID 19 din judeţul Galaţi au refuzat internarea în spital, cinci din acestea refuzând să fie internaţi, iar restul de 32 de pacienţi cerând să fie externaţi din spitalele în care se aflau pentru tratament.

Cât priveşte focarul activ de COVID de la Spitalul Judeţean, aici numărul angajaţilor testaţi pozitiv COVID 19 a ajuns, astăzi, la 95, la care se adaugă alţi 25 de pacienţi care au fost transferaţi în alte spitale COVID din judeţ.

(RS)


Etichete pacientgalatispitalcoronavirus(RS)covid-19asimptomatic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live