Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

8 Martie 2021
Vizualizari: 134
Comentează add

Ludovic Orban: discuțiile din cadrul coaliției pe acest subiect sunt avansate și în scurt timp forma finală a documentului va fi prezentată și discutată și cu șeful statului.

Orban: PNRR reprezintă, în acest moment, prioritatea coaliției de guvernare

razvan-stancu

Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban. Foto: Arhivă/ Agerpres

Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care vor fi alocați banii europeni destinați înlăturării efectelor crizei sanitare, reprezintă în acest moment prioritatea coaliției de guvernare, spune președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

El a adagat că discuțiile din cadrul coaliției pe acest subiect sunt avansate și în scurt timp forma finală a documentului va fi prezentată și discutată și cu șeful statului.


Ludovic Orban: Este, din punctul nostru de vedere, fundamental pentru susținerea procesului de reformă și a procesului de investiții în toate domeniile de intervenție, indiferent că este vorba de infrastructură de transport, de infrastructură locală, de educație, de sănătate, de susținerea mediului de afaceri. Toate domeniile care urmează a fi finanțate prin Planul Național de Reziliență și Recuperare sunt extrem de importante și prioritatea noastră este să ajungem la o formă pe care să o putem prezenta Comisiei Europene.


Potrivit RRA, ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, va prezentam mâine comisiei de resort din Camera Deputaților principalele domenii care vor beneficia de finanțare europeană din acest plan.

Știrile Radio România Actualități.


Etichete pnrrguvernludovic orban(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live