Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Grecu

14 Martie 2022
Vizualizari: 249
Comentează add

Peste 2,8 milioane de refugiaţi au plecat din Ucraina după ce ţara lor a fost invadată de armata rusă, potrivit datelor ONU.

ONU: Peste 2,8 milioane de refugiaţi au plecat din Ucraina

cristina-grecu

 Foto: Arhivă Radio România Cluj.

Peste 2,8 milioane de refugiaţi au plecat din Ucraina după ce ţara lor a fost invadată de armata rusă, potrivit datelor ONU.

Azi un convoi de 160 de maşini a reuşit să părăsească oraşul asediat Mariupol, cu destinaţia Berdyansk, aflat sub ocupaţie rusă, anunţă consiliul local.

In ultima săptămână au eşuat din cauza bombardamentelor toate celelalte încercări de evacuare a refugiaţilor din acest oraş- port, aflat de multe zile într-o situaţie disperată- fără apă sau energie electrică şi cu resurse de alimente pe sfârşite.

Rachetele ruseşti au lovit azi şi un cartier rezidenţial din Kiev, precum şi o stradă intens circulată, iar atacurile s-au soldat cu victime.

Tribunalul Penal Internaţional analizează situaţia din Ucraina, iar ministrul justiţiei din Marea Britanie, Dominique Raab, a mers astăzi la Haga pentru a oferi expertiză în cazul deschiderii unui dosar pentru crime de război.


Etichete onurefugiatiucrainamariupol(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live