Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Noiembrie 2014
Vizualizari: 2813
Comentează add

Oana Vasilescu, fost vicepreședinte al autorității pentru restituirea proprietăților a fost reținută de DNA în dosarul în care a fost arestată preventiv Alina Bica.

Oana Vasilescu, fost vicepreședinte ANRP, reținută de DNA

radiojurnal

Foto: Ionut Iamandi.

Fostul membru în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, Oana Vasilescu a fost reţinută luni seară de procurorii anticorupţie în dosarul retrocedărilor ilegale în care este cercetată şi fostul procuror şef al DIICOT, Alina Bica.

Procurorii continuă audierea fostei preşedinte a ANRP, Crinuţa Dumitrean care a fost adusă cu mandat la sediul central al DNA.

Este audiat şi deputatul PDL, Cătălin Florin Teodorescu, fost membru în Comisia menţionată.

În acest dosar procurorii au cerut Camerei Deputaţilor să ridice imunitatea parlamentară în vederea reţinerii şi arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila, urmărit penal pentru abuz în serviciu.

Solicitarea respectivă nu a ajuns încă la Camera Deputaţilor, a precizat luni secretarul Camerei, Marcel Ciolacu.

Procurorii anticorupţie susţin că persoanele menţionate ar fi fost de acord în 2011 să-i plătească unui om de afaceri suma de aproximativ 62 de milioane de euro cu titlu de despăgubire pentru un teren de 13 hectare din Bucureşti, pe baza unei supraevaluări.


Etichete DNAANRPOana VasilescuDIICOTAlina BicareținereprocuroriUDMRMarko AttilaCamera DeputațilorPDLCatalin TeodorescuCrinuta DumitreanBucurestisupraevaluarihectareterenuriAlina Bica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live