Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

10 Octombrie 2019
Vizualizari: 797
Comentează add

Recent au avut loc mai multe manifestaţii la Kiev împotriva aşa-numitei "formule Steinmeier" pentru restabilirea păcii în Donbas.

"Nu mi-e frică de Maidan", spune preşedintele Ucrainei

sergiu-stet

 Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.                          Foto: Arhivă.

Intrebarea 1

Sigur
Nu
Sigur

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susţine că nu se teme de proteste, liderul de la Kiev făcând declaraţia respectivă în contextul în care în capitala ucraineană au avut loc mai multe manifestaţii împotriva aşa-numitei "formule Steinmeier" pentru restabilirea păcii în Donbas.

"În general, în ceea ce privește Maidanul, menţionez că nu mi-e teamă de nimic. În orice moment, în nicio secundă. Dacă societatea nu dorește ca echipa mea să continue, ca eu să nu mai fiu președinte, nu va fi vărsare de sânge. Abordez cu mult calm această chestiune. Dar oamenii trebuie să ştie ce aleg, iar într-o astfel de situaţie, cu siguranță nu vor alege încheierea războiului", a afirmat Zelenski, citat de agenţia Ukrinform.

Întrebat de un jurnalist dacă este de părere că doar el poate opri războiul, Volodimir Zelenski a răspuns: "Eu nu am venit din mediul politic, dar știți cu ce procent am fost ales președinte al Ucrainei. Oamenii cred că eu pot să fac acest lucru (încetarea războiului, n.red)".


Etichete SteinmeierKievUcrainaVolodimir ZelenskiDonbas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live