Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Septembrie 2019
Vizualizari: 303
Comentează add

Noul guvern de la Roma, al coaliţiei dintre Mişcarea populistă 5 Stele şi Partidul Democrat, îşi începe de miercuri activitatea.

Noul guvern de la Roma

florin-lepadatu

 

Noul guvern de la Roma, al coaliţiei dintre Mişcarea populistă 5 Stele şi Partidul Democrat, îşi începe de miercuri activitatea, după ce componenţa sa a fost aprobată de cele două Camere ale Parlamentului italian. 

 
Corespondenţă din Roma, reporter Elena Postelnicu: "Acest vot obţinut în Parlamentul de la Roma reprezintă un nou început pentru Italia, un sezon al reformei şi de reînviere a speranţei", a comentat pe reţelele de socializare premierul Giuseppe Conte. 
 
Giuseppe Conte a subliniat că Italia va încerca să îmbunătăţească relaţiile cu Bruxelles, pentru a lucra în direcţia construirii unei Europe mai solide şi pentru modificarea guvernanţei economice a blocului şi a politicilor privind migraţia, în special a Regulamentului de la Dublin. 
 
"Constituţia şi respectul pentru instituţiile noastre vor reprezenta busola noastră, iar interesele italienilor, obiectivul nostru", a mai comentat premierul pe Twitter, aceasta, în contextul în care chiar de săptămâna aceasta încep dezbaterile referitoare la bugetul pe anul 2020." 

Etichete Italia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live