Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

31 Octombrie 2014
Vizualizari: 1683
Comentează add

Poliţiştii şi reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi cercetează circumstanţele decesului unui nou-născut imediat după externarea din maternitate.

Nou născut decedat la scurt timp după externare, la Galaţi

maria-mandita-galati

Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi. Foto: spitalulurgentagalati.ro.

Poliţiştii şi reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Galaţi cercetează circumstanţele decesului unui nou-născut imediat după externarea din maternitate.

Mama bebeluşului, o tânără de 20 de ani, din comuna Suhurului, spune că a născut pe cale naturală în noapte de duminică spre luni, iar după naştere s-a constatat că micuţul său are clavicula ruptă.

Deşi mama susţine că cerut să fie trimisă cu copilul la Spitalul de Pediatrie Galaţi pentru un control de specialitate, medicii nu au făcut acest lucru, bandajând doar clavicula ruptă a bebeluşului.

Joi, femeia, cu micuţul ei, au fost externaţi, iar noaptea, copilul a murit.

Îndurerată, femeia a depus astăzi, pângere la conducerea spitalului, la Direcţia de Sănătate Publică Galaţi şi al Colegiul Medicilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, doctor Lucica Grigorică, spitalul s-a autosesizat, în acest caz desfăşurându-se o anchetă internă.

Şi la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi s-a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi se aşteaptă rezultatul autopsiei - a precizat comisarul Cristian Tatulici, purtătorul de cuvânt al instituţiei. 


Etichete ştiri sud-estGalaţidecesspitalbebeluşnou născutnaşteremamămedicimalpraxismaternitateanchetăcopil

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live