Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Iunie 2020
Vizualizari: 306
Comentează add

Noi relaxări ar putea intra în vigoare de luna viitoare

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Creşte numărul cazurilor noi de infectare cu noul coronavirus. La ultima raportare au fost anunţate 345 de îmbolnăviri, cele mai multe din luna mai încoace.

România a ajuns astfel la un total de 22.760 de cazuri de COVID-19. La terapie intensivă sunt internaţi 161 de pacienţi, iar ieri au fost anunţate 14 decese. Creşterea numărului de cazuri vine după mai multe măsuri de relaxare, şi nu este surprinzătoare, a declarat la Radio România Actualităţi ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

"Suntem şi în urma a trei perioade de relaxare. În aceste trei perioade de relaxare ne aşteptam să avem o creştere progresivă, nu exponenţială, ceea ce se şi întâmplă, pentru că în acelaşi timp avem şi acele ordine de ministru în vederea stabilirii unor norme de desfăşurare şi funcţionare a acestor activităţi. Atâta timp cât respectăm aceste norme, putem spune că avem o evoluţie favorabilă, chiar dacă avem o creştere uşoară a numărului de cazuri noi, dar avem o evoluţie favorabilă şi ne putem gândi pentru 1 iulie la un nou val de relaxări", susține ministrul Nelu Tătaru..


Etichete Nelu Tătaruepidemierelaxare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live