Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 09 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Geanina Buftea

13 Martie 2019
Vizualizari: 777
Comentează add

Protestul este o iniţiativă a suceveanului Ştefan Mandachi şi constă în întreruperea activităţii pe data de 15 martie (vineri), la ora 15, timp de 15 minute.

Noi participanţi la protestul civic pentru realizarea autostrăzilor Noi participanţi la protestul civic pentru realizarea autostrăzilor - Conține video

geanina-buftea

 Foto: Agerpres.

Elevii şi cadrele didactice de la Liceul Particular Nr.1 Piatra Neamţ se alătură iniţiativei suceveanului Ştefan Mandachi de a întrerupe activitatea pe data de 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Liceenii au realizat un material video în care îşi motivează decizia de a participa la aceasta campanie.

Alături de ei este şi profesorul Mihai Capşa-Togan: "Reprezentăm colectivul de elevi al Liceului Particular Nr.1 Piatra Neamţ şi suntem moldoveni 100%”, sustin elevii. Aceştia vin cu un exemplu concret în ceea ce priveşte infrastructura rutieră actuală şi necesitatea unei autostrăzi. "Pe 15 martie, începând cu ora 15:00, elevii mei vor avea o pauză de 15 minute”, a spus hotarât profesorul şi preotul Mihai Capşa-Togan.

Elevii sunt hotărâţi, îi puteţi urmări şi dumneavoastră:

Liceenii nu sunt singurii din judeţul Neamţ care s-au alăturat iniţiativei suceveanului, zeci de firme din numeroase domenii de activitate îşi vor întrerupe programul timp de 15 minute, vineri, 15 martie.


Etichete Liceul Particular Nr.1Piatra NeamţŞtefan Mandachi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live