Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Octombrie 2020
Vizualizari: 196
Comentează add

Tabletele destinate elevilor din București vor ajunge în toate sectoarele Capitalei - spune ministrul Monica Anisie.

Monica Anisie spune că tabletele vor ajunge joi în şcolile din Capitală

radiojurnal

Tabletele destinate elevilor din București, din primul lot de dispozitive achiziționate de Ministerul Educației, ajung în cursul zilei de astăzi în toate sectoarele Capitalei - spune ministrul Monica Anisie, care a explicat că distribuirea a fost întârziată cu aproximativ două săptămâni.

Este vorba de peste 8.000 de tablete care au fost preluate de Inspectoratul Școlar General, încă din 26 septembrie, dar din cauza numărului mare de angajați aflați în izolare sau cu probleme de sănătate, ele nu au putut fi imediat direcționate către inspectoratele de sector.

Bucureștiul se apropie de pragul de incidență a infectării cu noul coronavirus de trei cazuri la mia de locuitori, ceea ce impune trecerea tuturor școlilor la cursuri exclusiv online. Ieri, se ajunsese la 2,82, iar astăzi cifra nu a fost încă anunțată.

Responsabilii de la Educație au mai precizat astăzi că, până în prezent, au fost alocate circa 26.000 de tablete în Argeș, Mureș, Prahova și Ilfov, iar în zilele următoare se pune la punct şi sistemul de distribuire a celui de-al doilea lot din achiziția guvernamentală totală de 250.000 de tablete.


Etichete ministerul educatieitabletemonica anisieelevi(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live