Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alin Şerbănescu

16 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1116
Comentează add

Guvernul României a răspuns apelului CE, adresat tuturor cetăţenilor europeni de a păstra, azi la ora 13.00, un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor de la Paris.

Moment de reculegere pentru victimele atentatelor din Paris

alin-serbanescu

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței la București. Foto: gov.ro.  

Guvernul României a răspuns apelului Comisiei Europene, adresat tuturor cetăţenilor europeni de a păstra astăzi, la ora locală 13.00, un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor din 13 noiembrie de la Paris.

Prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu a adresat tuturor românilor care se simt solidari cu familiile victimelor atentatelor din Franţa rugămintea de a respecta acest moment de reculegere.

Totodată, premierul interimar i-a invitat pe elevii medaliaţi la olimpiadele şi concursurile şcolare internaţionale în anul 2015 şi pe profesorii lor, prezenţi la ceremonia de premiere organizată la Palatul Victoria, să păstreze momentul de reculegere, odată cu toţi ceilalţi cetăţeni ai Uniunii Europene.

Guvernul României îşi exprimă, încă o dată, compasiunea şi solidaritatea faţă de familiile victimelor de la Paris şi faţă de poporul francez în aceste circumstanţe dureroase şi condamnă cu fermitate orice fel de manifestare de extremism, terorism şi ură.

Premierul interimar Sorin Câmpeanu a adresat de asemena rugămintea ca acest moment de reculegere să fie ţinut şi pentru victimele tragediei care a avut loc in Clubul bucureştean Colectiv.


Etichete atentate in parisguvernul romanieicomisia europeanamoment de reculegereatentateparisSorin Cimpeanutragedieclub colectiv

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live