Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Mai 2019
Vizualizari: 303
Comentează add

Reprezentanţii companiilor de transport alternativ cer premierului Viorica Dăncilă şi liderului PSD, Liviu Dragnea, prin scrisori deschise, să se implice în reglementarea situaţiei

Modificările la Legea taximetriei

florin-lepadatu

 

Reprezentanţii companiilor de transport alternativ cer premierului Viorica Dăncilă şi liderului PSD, Liviu Dragnea, prin scrisori deschise, să se implice în reglementarea, cât mai rapidă, a serviciilor de acest tip în România.

Ei atrag atenţia că modificările legislative intrate în vigoare săptămâna trecută, şi lipsa unei legislaţii specifice pentru industria de profil, au creat o criză în domeniul serviciilor de transport alternativ, criză care se adânceşte pe zi ce trece.

De asemenea, se arată în scrisori, modificările la Legea taximetriei au dus la numeroase abuzuri, mulţi şoferi ai Uber, Clever şi Bolt fiind amendaţi de Poliţie.

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, preciza în urmă cu câteva zile că proiectul de ordonanţă privind funcţionarea platformelor online de tip Uber pentru transportul persoanelor va fi gata în curând, relatează Rador.


Etichete Taxi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live