Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 13 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Valentin Panduru

6 August 2010
Vizualizari: 2448
Comentează add

Unul din artiştii invitaţi de Radio România Actualităţi pe 7 şi 8 august în Poiana Lupului, la Gărâna, în cadrul unui eveniment ce cuprinde folk, dans şi ciclism montan.

Mircea Baniciu Mircea Baniciu - Conține audio

valentin-panduru

Radio România Actualităţi îşi invită ascultătorii în Poiana Lupului, la Gărâna, la 30 de kilometri de Reşiţa, în zilele de 7 şi 8 august, să participe la un eveniment inclus în cadrul campaniei naţionale exclusive a Radio România Actualităţi, "Mişcarea de Sănătate 2010”.

În prima zi vor avea loc reprezentaţii de dansuri latino oferite de nouă perechi de dansatori profesionişti de la Clubul Sportiv Mystic din Reşiţa, urmate de un concert susţinut de Mircea Baniciu şi Ovidiu Mihăilescu şi de un recital special al Mariei Gheorghiu.

Despre participarea la acest eveniment dar şi pentru a afla mai multe despre planurile de viitor, Adrian Soare a stat de vorbă în această dimineaţă, în emisiunea Matinal, cu artistul Mircea Baniciu.

În cea de-a doua zi se va desfăşura a şasea ediţie a concursului "Banat Mountain Bike Maraton", care se adresează cicliştilor din ţară şi de peste hotare.

"Mişcarea de Sănătate 2010” este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio ce urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la diferite forme de mişcare, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia.


Etichete mircea baniciumiscarea de sanatateradio romania actualitatigaranamuzicafolkbike

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live