Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

25 Aprilie 2018
Vizualizari: 5636
Comentează add

În Piaţa Republicii din capitala Armeniei are loc astăzi un nou protest antiguvernamental convocat de liderul opoziţiei deputatul Nikol Pashinyan.

Ministrul tineretului din Armenia demisionează şi se alătură protestelor

sergiu-stet

Ministrul interimar al tineretului şi sportului din Armenia, Hrachya Rostomyan.

Ministrul interimar al tineretului şi sportului din Armenia, Hrachya Rostomyan, a anunţat miercuri, 25 aprilie, că demisionează din funcţie şi se alătură protestelor antiguvernamentale, care au provcat deja demisia premierului Serj Sargsyan.

Potrivit agenţiei RBC citată de Rador, Rostomyan a afirmat că renunţă la funcţia de ministru, fiind conştient de "urgenţa momentului şi de responsabilitatea fiecărui cetăţean al Armeniei faţă de statalitatea armeană". Totodată, ministrul le-a recomandat colegilor săi să se alăture fără ezitare oamenilor şi să respecte doleanţele acestora.

"În acest moment nu este nimic mai important decât să se găsească o cale paşnică pentru ieşirea din situaţia actuală. În opinia mea, această cale este participarea la protestul din piaţă, alături de popor", a declarat Hrachya Rostomyan.

În Piaţa Republicii din capitala Armeniei are loc, miercuri, un nou protest antiguvernamental, convocat de liderul opoziţiei, deputatul Nikol Pashinyan, după ce reprezentanţii puterii au anulat în ultimul moment negocierile pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate.


Etichete Hrachya RostomyanArmeniaSerj SargsyanNikol Pashinyanprotestealegeri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live