Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Septembrie 2020
Vizualizari: 417
Comentează add

Ministrul muncii - Control inopinat la Casa de Pensii Neamț

radiojurnal

 Ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Foto: Agerpres.

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, a efectuat astăzi un control inopinat la Casa Județeană de Pensii și la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Neamț, la finalul căruia a declarat că este nemulțumită de situația găsită. Ea a precizat într-o conferință de presă că la cele două instituții era aglomerație și nu era respectată distanțarea fizică a oamenilor.

Violeta Alexandru: Ceea ce am văzut la Casa de Pensii este o instituție care își făcea la minim datoria. Nu am văzut acel elan, acea dorință să faci lucrurile mai bine. Dimineață, la prima oră, a fost la Casa de Pensii coadă, conducerea - în concediu, nu știu ce concediu este așa, în septembrie, când toată lumea s-a întors la treabă și când au rămas atâtea lucruri în urmă; angajații, bineînțeles, pe linia lor de responsabilitate, făceau de aveau de făcut. Dar adevărul este că nu am văzut dorința aceea de a pune lucrurile la punct. Un singur domn gardian, care nici nu avea atribuții să ofere oamenilor informații, de unde și senzația mea că undeva în acest județ, între conducere și oameni s-a creat o distanță și că sunt ținuți la distanță, în loc să fie ascultați și în loc să li se preia problemele.
 
Realizator: Miunistrul muncii a declarat că, dacă deficiențele nu vor fi remediate, va schimba conducerea instituției nemțene.
 
(PH)
 

Etichete Violeta AlexandrucontrolCasa Județeană de Pensii NeamțInspectoratul Teritorial de Muncă din Neamț(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live