Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Iulie 2016
Vizualizari: 862
Comentează add

Strategia naţională anticorupţie, aflată în dezbatere publică, urmăreşte reducerea "cu cel puţin 50% a cazurilor de fraudă în domeniul achiziţiilor publice".

Ministrul justiţiei, Raluca Prună, despre Strategia naţională anticorupţie

radiojurnal

Raluca Prună. Foto: gov.ro.

Strategia naţională anticorupţie, aflată în dezbatere publică, urmăreşte reducerea cu cel puţin 50% a cazurilor de fraudă în domeniul achiziţiilor publice, dar şi a celor din sectorul privat, a anunţat ministrul justiţiei, Raluca Prună, la Forumul Administraţiei Publice Locale.

Raluca Prună a mai subliniat că transparenţa şi integritatea în exercitarea funcţiei publice trebuie să fie piloni ai unei bune guvernări.

Raluca Prună: Când vorbim de corupţie vorbim de bani care se fură de la cetăţean, de la societate. Dorim să ne asigurăm că redăm societăţii, deci, redăm fiecăruia dintre noi exact ceea ce ni s-a furat şi că luăm aceşti bani înapoi, pentru a-i da exact în acele domenii în care există un larg consens transpartinic, de societate, acele domenii care au nevoie de finanţare: sănătatea, educaţia şi care trebuie să facă parte dinr-un proiect de ţară.


Etichete Ministrul justiţieiRaluca Prunăstrategia naţională anticorupţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live